ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Πρόεδρος σε Μεταξουργείο και Αχίλλειον

Με την ταινία "Ο Πρόεδρος" σε σκηνοθεσία Σαντιάγκο Μίτρε, συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου
Ο Πρόεδρος σε Μεταξουργείο και Αχίλλειον

Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο Μεταξουργείο στη Νέα Ιωνία και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στο Αχίλλειον. Ώρα έναρξης 21:30.

Ο Πρόεδρος
The Summit
Αργεντινή, 2017
Σκηνοθεσία: Σαντιάγκο Μίτρε
Σενάριο: Σαντιάγκο Μίτρε, Μαριάνο Λινάς
Φωτογραφία: Χαβιέρ Χούλια
Μοντάζ: Νικολά Γκολντμπάρ
Μουσική: Αλμπέρτο Ιγκλέσιας
Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρίν, Κρίστιαν Σλέιτερ, Ερικα Ρίβας, Ντολόρες Φόνζι

Διάρκεια: 114 λεπτά

Κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων, ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή. Πρωτοπαίχτηκε στο "Ένα κάποιο βλέμμα" των περσινών Κανών και κινείται με δεξιοτεχνία και ευρηματικότητα ανάμεσα στον Χίτσκοκ και τον Κιούμπρικ, με φόντο τη σύνοδο κορυφής των Λατινοαμερικανών ηγετών.

Ένα ατμοσφαιρικό, πολιτικό θρίλερ, μετά τη βραβευμένη στην Εβδομάδα της Κριτικής των Κανών ταινία του "Paulina" (2015), μας προσφέρει ο Αργεντινός σκηνοθέτης Σαντιάγο Μίτρε. Ένα θρίλερ (πρωτοπαίχτηκε στο "Ένα κάποιο βλέμμα" των περσινών Κανών) που κινείται με δεξιοτεχνία και ευρηματικότητα ανάμεσα στον Χίτσκοκ και τον Κιούμπρικ, με φόντο τη σύνοδο κορυφής των Λατινοαμερικανών ηγετών, που μαζεύονται στη Χιλή, σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο στην κορυφή των Άνδεων, για να συνάψουν συμφωνία για την ίδρυση ενός λατινοαμερικανικού οργανισμού πετρελαίου.

Πιο διαβασμένα