ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το ντοκιμαντέρ "Ουρανός" ξανά στο Αχίλλειον

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης και της εξάντλησης των εισιτηρίων της προηγούμενης προβολής του, το ντοκιμαντέρ "Ουρανός" θα επαναπροβληθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 στο δημοτικό κινηματοθέατρο "Αχίλλειον"
Το ντοκιμαντέρ "Ουρανός" ξανά στο Αχίλλειον

Μεταξύ επιστήμης και ποίησης, η ταινία είναι ένα οδοιπορικό στην έρημο της βόρειας Χιλής, αφιερωμένο στην ομορφιά του νυχτερινού ουρανού. Ασύλληπτης ομορφιάς κινηματογραφικά πλάνα συμπλέκονται με τους αστρονόμους της ερήμου Ατακάμα και τους κατοίκους της ερήμου, μεταφέροντας μύθους, ιστορίες και αναζητήσεις και φέρνοντας τους θεατές όσο πιο κοντά στον ουρανό γίνεται.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. ουκά Ζαχείλα, Αναπληρωτή Καθηγητή Οικονομικής Φυσικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και Πρόεδρο της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος (έδρα Βόλου). Σε συνδιοργάνωση με την Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και με την υποστήριξη της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος.

Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά και νέους από 12 ετών και πάνω.

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ, φοιτητικό 4 ευρώ.

Εισιτήρια αριθμημένων θέσεων για την προβολή είναι διαθέσιμα στο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων "Έντεκα" (Εμπορικό Κέντρο Nakos Center, επί του στενού της οδού Αλοννήσου), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.cinedoc.gr, τη σελίδα του CineDoc Βόλου στο Facebook- CineDoc- Greece (Volos) και τον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram @cinedocvolos.

Πιο διαβασμένα