ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση ΓΕΛ Βελεστίνου για την τηλεκπαίδευση

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες που δεν έχουν κάνει ακόμη την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ)
Ανακοίνωση ΓΕΛ Βελεστίνου για την τηλεκπαίδευση

Παρακαλούνται οι κηδεμόνες που δεν έχουν κάνει ακόμη την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Στόχος η υλοποίηση προγραμμάτων Ασύγχρονης εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης τα οποία μπορούν (προαιρετικά) να χρησιμοποιούνται κατά την περίοδο αναστολής λειτουργίας των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες προς όφελος των μαθητών/τριών.

Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης στη σελίδα https://register.sch.gr/students/.

Οδηγίες για την απόκτηση λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) για κηδεμόνες/γονείς/μαθητές/τριες, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα https://register.sch.gr/students/.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. Τα στοιχεία των μαθητών θα πρέπει να συμπίπτουν με αυτά που έχετε δώσει στο σχολείο (για παράδειγμα, στο όνομα μαθητή θα πρέπει να γράψετε Γεώργιος και όχι Γιώργος).
2. Θα χρειαστείτε τον Αριθμό Μητρώου που έχει ο μαθητής στη σχολική μονάδα. Θα τον βρείτε αν κοιτάξετε επάνω δεξιά, σε κάποιο έλεγχο επίδοσης.
3. Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι, λόγω του φόρτου εισροής, το δίκτυο συχνά δεν ανταποκρίνεται και οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές, κάτι για το οποίο είναι ενήμεροι όλοι οι φορείς, χωρίς τη δυνατότητα περαιτέρω βοηθητικών ενεργειών.

Επικοινωνία με τη σχολική μονάδα στο email: mail@lyk-veles.mag.sch.gr.