ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΓΕΛ Βελεστίνου - Πρόσκληση υποψηφίων για Πανελλαδικές

Καλούνται όλοι οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 (ΝΕΟ & ΠΑΛΑΙΟ Σύστημα) να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στο email του σχολείου mail@lyk-velest.mag.sch.gr, από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020
ΓΕΛ Βελεστίνου - Πρόσκληση υποψηφίων για Πανελλαδικές

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, βρίσκονται όλα τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).

Υπενθυμίζουμε ότι:
1. Για απλή υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου χωρίς εξετάσεις, με το 10%, δεν υποβάλλεται Αίτηση-Δήλωση.
2. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων, παραθέτουμε παρακάτω την Αίτηση-Δήλωση (ΝΕΟ & ΠΑΛΑΙΟ), καθώς και όλα τα υπόλοιπα αρχεία μέσα από την ιστοσελίδα του Υπουργείου.
3. Για υποψήφιους που τυχόν ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής (το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου, το Τµήµα Μουσικής Επιστήµης και Τέχνης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας, και το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων), εκτός από την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, υποβάλλουν-αποστέλλουν με mail και σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα, η οποία παραθέτεται επίσης.
4. Θα γίνεται προσπάθεια από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου να ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email όλοι οι μαθητές του ΓΕΛ Βελεστίνου σχετικά με τη διαδικασία της Αίτησης-Δήλωσης.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις οδηγίες και κατεβάστε τις αιτήσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο σχολείου: 24250 22422

Email σχολείου: mail@lyk-velest.mag.sch.gr

Ιστότοπος Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων: https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΑ