ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Κάρλας Θανάσης Παπαδήμας

Διετέλεσε επί δύο τετραετίες Δήμαρχος Κάρλας - Συλλυπητήριες ανακοινώσεις φορέων
Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Κάρλας Θανάσης Παπαδήμας

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Βόλου και την ευρύτερη Μαγνησία το άγγελμα του θανάτου του Θανάση Παπαδήμα, πρώην δημάρχου Κάρλας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ανεξίτηλη την σφραγίδα του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Εκλεκτό στέλεχος της αυτοδιοίκησης, εξαιρετικά αγαπητός σε όλους, άνθρωπος και ιατρός με υψηλή κατάρτιση, ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τα κοινά και διετέλεσε αρχικά πρόεδρος της Κοινότητας Ριζομύλου. Εξελέγη δύο φορές δήμαρχος Κάρλας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Θανάσης Παπαδήμας διατηρούσε επί πολλές δεκαετίες ιδιωτικό ιατρείο στον Βόλο. Τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στο Ριζόμυλο, τόπο καταγωγής του και πάντα προσέφερε την βοήθειά του στον συνάνθρωπο, καθώς τον διέκρινε υψηλό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, για την απώλεια του π. Δημάρχου Κάρλας, Αθανασίου Παπαδήμα

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου, για την απώλεια ενός αξιόλογου Δημάρχου και μιας σημαντικής προσωπικότητας, του Αθανάσιου Παπαδήμα, Δημάρχου του πρώην Δήμου Κάρλας και Προέδρου της πρώην Κοινότητας Ριζομύλου.

Διετέλεσε Δήμαρχος Κάρλας κατά τα έτη 1999-2002 και 2007-2010.

Ενας άνθρωπος που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση με ήθος, εντιμότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Χαρακτηριστική ήταν η ουσιαστική του προσφορά όχι μόνο ως δήμαρχος αλλά ως άνθρωπος και ως γιατρός στην τοπική κοινωνία.

Ένας καταξιωμένος άνθρωπος με σπουδαίο αυτοδιοικητικό έργο που χαρακτηρίζεται από μια σειρά έργων και παρεμβάσεων για τον τόπο του, που έως και σήμερα απολαμβάνουν τα οφέλη και εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες.

Είχε αναπτύξει μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη σχέση με τους δημότες που τον ακολουθούσε όλα τα χρόνια της δημαρχιακής του πορείας. Η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου αποτυπώθηκε στη συνεχή εκλογή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Αθανάσιος Παπαδήμας αποτέλεσε ένα παράδειγμα για όλους μας, από τον οποίο όλοι πρέπει να διδασκόμαστε και θα παραμείνει στις καρδιές όλων για όλα όσα απλόχερα χάρισε στους συμπολίτες του, στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης και γενικότερα στην Τοπική μας Κοινωνία.

Άξιος εκπρόσωπος της κοινωνίας μας, κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στον Δήμο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό ταξίδι, Δήμαρχε.

Συλλυπητήριο για την απώλεια του Θανάση Παπαδήμα απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης, Χαράλαμπος Πάσχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι

Εκ μέρους της ομάδας Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου και εμού προσωπικά, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια για το θάνατο του τέως δημάρχου Κάρλας, Θανάση Παπαδήμα.

Ο εκλιπών, τόσο στη θητεία του ως δήμαρχος όσο και ως ιατρός αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και συνδημότη.

Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του.

Καλό παράδεισο!

Ο Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Απόστολος Παπαϊωάννου, τιμά τον εκλιπόντα γιατρό και πρώην Δήμαρχο Κάρλας, Θανάση Παπαδήμα, όπου με εντιμότητα και συνέπεια συνέβαλε στην τοπική κοινωνία ως Δήμαρχος και ως άνθρωπος..

Εκφράζει για την απώλεια τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του. 

Συλλυπητήρια δήλωση από το Βουλευτή Μαγνησίας και Αν. Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ., Χρήστο Μπουκώρο

Με αίσθημα βαθιάς θλίψης πληροφορήθηκα το θάνατο του καλού φίλου Θανάση Παπαδήμα. Ο Θανάσης, στη πορεία της ζωής του, υπηρέτησε τον άνθρωπο ως γιατρός και τον πολίτη ως Δήμαρχος Κάρλας, αφήνοντας σημαντική και αξιομνημόνευτη παρακαταθήκη.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ιδιαίτερης πατρίδας του, του Ριζομύλου που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι φίλε Θανάση.

Τα συλλυπητήρια του Βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Αθανασίου Λιούπη

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το θάνατο του φίλου, συναδέλφου ιατρού και επί δεκαετίες μαχόμενου στην τοπική αυτοδιοίκηση Θανάση Παπαδήμα. Η είδηση του θανάτου του, προκαλεί σε όλους όσοι τον γνώρισαν μεγάλη θλίψη, καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο σεμνό, που πάντα φρόντιζε τον συνάνθρωπο και προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο, ως Δήμαρχος Κάρλας.

Καλό ταξίδι Θανάση...
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»

με στοιχεία και από Ταχυδρόμο