ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λ. Μπακάλης: Το καλύτερο όνειρο να κλείσω την καριέρα μου στον Ρήγα

Μία ώρα γεμάτη Ρήγα είχανε την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές της σημερινής Live εκπομπής στο Instagram με τον Φοίβο Παπαγεωργίου να υποδέχεται τους Λάκη και Στέργιο Μπακάλη
Λ. Μπακάλης: Το καλύτερο όνειρο να κλείσω την καριέρα μου στον Ρήγα

Δείτε τη συνέντευξη εφόσον διαθέτετε λογαριασμό στο Instagram ΕΔΩ.

Όσον αφορά τον έμπειρο τεχνικό του Θησέα Αγριάς που φέτος εξέπληξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όντας στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου έχοντας μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία, είπε πως η καλή φετινή πορεία οφείλεται στην πολύ καλή δουλεία που έγινε από την αρχή της σεζόν, με ένα πολύ οργανωτικό και φερέγγυο Διοικητικό Συμβούλιο και πολλή δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι με τους συνεργάτες του. "Δουλέψαμε πάρα πολύ και πετύχαμε το καλύτερο και φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες που δώσανε το 100%", συμπλήρωσε.

Απαντώτας σε σχετική ερώτηση, τόνισε πως ακόμα δεν έχει κλείσει ο κύκλος του οριστικά στον Ρήγα Φεραίο και ονειρεύεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ιστορικό σύλλογο, όταν φυσικά έρθει η ώρα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σεζόν 2004-2005 ως την καλύτερη από τη θέση του προπονητή στην ομάδα, τονίζοντας πως σε μία εβδομάδα χάθηκε το (+4) και η άνοδος (από τα Τρίκαλα) από τη Δ’ Εθνική στην τότε Γ’ Εθνική για εξωαγωνιστικούς λόγους. Σχολίασε χαρακτηριστικά πως ό,τι κι αν λέγεται βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο για κάθε μέλος εκείνης της ομάδας του Ρήγα, διοίκηση, παίκτες κ.λπ. με τον Ρήγα, όπως σχολίασε, "να πηγαίνει με τον Σταυρό στο χέρι".

Αμφότεροι παραδέχθηκαν πως ήταν ένα κρίσιμο σημείο που θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα ένα ορόσημο στην ιστορία του σωματείου.

Παράλληλα, ο Λάκης Μπακάλης τόνισε πως ο Ρήγας πρέπει να ξαναβρεί και να βάλει ξανά παιδιά της περιοχής να αγωνίζονται ώστε να έχει και ευοίωνο ποδοσφαιρικά μέλλον, κάτι που πραγματοποίησε επί θητείας του, όπως σημείωσε, η ομάδα κατά τις διαδοχικές ανόδους, 2012-2013, από το Τοπικό πρωτάθλημα αρχικα στο Περιφερειακό και απο εκει στη νέα τότε Γ’ Εθνική. Συμπλήρωσε επίσης πως ακόμα και φέτος ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για την πορεία του Ρήγα στη νεότερη Γ’ Εθνική όπου σαφώς άφησε ισχυρό αποτύπωμά, όντας η μοναδική ομάδα που συμμετείχε επί πέντε χρόνια συνεχόμενα και μάλιστα με μεγάλες νίκες.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ιστορικό νικηφόρο μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική απέναντι στον ΠΑΟ Κουφαλίων στην Κοζάνη το 1975 το οποίο παρακολούθησε πολύ μεγάλη μερίδα Βελεστινιωτών αλλά και στην αίσθηση του να αγωνίζεσαι τότε ως νεαρός τερματοφύλακας στον Ρήγα, μαζί με τον Γιάννη Χατζή.

Όσον αφορά τον επί 21 έτη μέσο της ομάδας, Στέργιο Μπακάλη, σημείωσε με τη σειρά του σε σχετική ερώτηση πως θα ήθελε να ξαναπαίξει εκείνα τα κρίσιμα παιχνδία της Δ’ Εθνικής για την άνοδο, με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι πολυπληθής. Σχετικά με τη φετινή περίοδο, πιστεύει πως οι Κυανόλευκοι θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν στο τέλος το στόχο της ανόδου, κάτι που για λεπτομέρειες κι ενώ ήταν καλύτερη ομάδα, όπως ανέφερε, δεν κατάφεραν πέρυσι αλλά και την τελευταία χρονιά στη Γ` Εθνική, όσον αφορά την παραμονή.

Ο Λάκης Μπακάλης έκλεισε την εκπομπή αναφέροντας πως η καραντίνα αποτελεί και μία καλή ευκαιρία για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, που ίσως δεν είχε τόσο ως παίκτης αλλά και ως προπονητής, για να κάνει γνωστό πως θυμάται χαρακτηριστικά τον αριθμό τηλεφώνου του αείμνηστου Βάσου Καραμπερόπουλου, τέως Δημάρχου Βελεστίνου και συγγραφέα βιβλίο που αφορά την ιστορία της ομάδας, ο οποίος τον καλούσε ύστερα από κάθε αγώνα για να μάθει το αποτέλεσμα, ενδεικτικό του πόσο ασχολείται η κοινωνία του τόπου μας με τον ΑΣ Ρήγας Φεραίος 1926.