ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οδηγίες για τις εγγραφές στην Α` Τάξη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021
Οδηγίες για τις εγγραφές στην Α` Τάξη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βελεστίνου

Σας ενημερώνουμε  ότι οι εγγραφές των μαθητών, οι οποίοι θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη το σχολικό έτος 2020-2021, θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020.

Στην Α΄ τάξη του  Δημοτικού σχολείου εγγράφονται φέτος τα παιδιά που έχουν γεννηθεί: Από 1/1/2014  έως 31/12/2014

Οι εγγραφές των παιδιών θα γίνουν στο χώρο του σχολείου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο στο τηλ: 2425022939 καθημερινά από 09:30 έως 12:30.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

α. Πιστοποιητικό γέννησης του/της μαθητή/τριας. (Αυτεπάγγελτη αναζήτηση από το σχολείο).

β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, Α.Δ.Υ.Μ. (Το έντυπο θα χορηγηθεί  από το σχολείο και θα επιστραφεί  υπογεγραμμένο από γιατρό).

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

Επισημαίνεται ότι οι εγγραφές θα γίνονται με την  τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του COVID 19, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.(https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/).

Για την αποφυγή παραμονής στο χώρο του σχολείου αρκετή ώρα παρακαλούμε αν υπάρχει δυνατότητα να έχετε φωτοτυπήσει το Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (μόνο τη σελίδα με το ονοματεπώνυμο και τις σελίδες με τα εμβόλια) και να έχετε μαζί σας το στυλό σας.