ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταγράφηκαν οι ελλείψεις για την ανάπλαση στις Εργατικές Κατοικίες

Η εργολαβία αποπεράτωσης του έργου που αφορά τη συνολική ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, προϋπολογισμού ύψους 500.000 ευρώ, θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες
Καταγράφηκαν οι ελλείψεις για την ανάπλαση στις Εργατικές Κατοικίες

Την Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 10.00 π.μ. επισκέφθηκε τις εργατικές κατοικίες του Βελεστίνου, η αρμόδια Επιτροπή του ΟΑΕΔ

Η Επιτροπή αποτελούμενη από τους Β. Καρβούνη, Γ. Γεωργίου και Α. Αργυροπούλου, κατέγραψε τις ελλείψεις που υπάρχουν, ώστε να ξεκινήσει η εργολαβία αποπεράτωσης του έργου που αφορά τη συνολική ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, προϋπολογισμού ύψους 500.000 ευρώ.

Επιπλέον, η Επιτροπή συνομίλησε με κατοίκους του οικισμού και εκπροσώπους αυτών, οι οποίοι τους εξέθεσαν αιτήματα και τις απόψεις τους σχετικά με τις εργατικές κατοικίες.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας δήλωσε: "Ήταν σημαντική για εμάς η σημερινή επίσκεψη - συνάντηση με την Επιτροπή του ΟΑΕΔ, καθώς μετά από πολλές προσπάθειες της δημοτικής αρχής ξεκινά τους επόμενους μήνες η αποπεράτωση του έργου ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών, ενός έργου που θα επιλύσει χρόνια προβλήματα των κατοίκων του οικισμού. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η θετική αυτή εξέλιξη, διότι η σημερινή ημέρα αποτελεί την αφετηρία ολοκλήρωσης του έργου αυτού".

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Β. Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Γ. Παπαϊωάννου και Ν. Πρίντζος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ, Γ. Παπαδάμ, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου, Γ. Παπατόλιας, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών, Α. Κατσιούρα, ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών, Λ. Λάβδας και ο Προϊστάμενος Καθαριότητας, Ε. Καραμπέρης.