ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόταση στο Υπουργείο και βίντεο για την ανάδειξη της Κερασιάς

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου υπέβαλε ολοκληρωμένη πρόταση προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο τη διάδοση και την προώθηση του πολιτισμού της περιοχής
Πρόταση στο Υπουργείο και βίντεο για την ανάδειξη της Κερασιάς

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου ανακοινώνει ότι εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού εξακολουθεί να εργάζεται προς όφελος της περιοχής και του χωριού.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω περιόδου συντάχθηκε και υποβλήθηκε ολοκληρωμένη πρόταση προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο τη διάδοση και την προώθηση του πολιτισμού, καθώς και την ανάδειξη της περιοχής.

Ακόμη, ο Σύλλογος δημιούργησε βίντεο προβολής και διάδοσης του έργου του, ιδιαίτερα σ’ αυτό που έχει να κάνει με το Κέντρο Έρευνας & Προστασίας της Αυτοφυούς Ορχιδέας Βορείου Πηλίου. Το βίντεο έχει τίτλο "Έλα στην Κερασιά" και την επιμέλεια της δημιουργίας είχε ο Ιατρός και μέλος του Συλλόγου Χρ. Λεφούσης, το φωτογραφικό υλικό δε, ανήκει στον Δ. Οικονομίδη. Το βίντεο συνοδεύεται με τη μουσική γαλλική σύνθεση "Et demain".

Η πρόεδρος

Ελένη Παπαδημητροπούλου

Δείτε το βίντεο: