ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Επιτροπή Διοργανώσεων το αίτημα του Ρήγα

Σίγουρα φαντάζει δύσκολο να υλοποιηθεί απλώς οι Κυανόλευκοι θα περιμένουν και τη διάσκεψη που θα γίνει στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αναφορικά με το αίτημά τους για άνοδο στη Γ` Εθνική
Στην Επιτροπή Διοργανώσεων το αίτημα του Ρήγα

Όπως έχει γίνει γνωστό και δημόσια, η ΕΠΣΘ διά μέσου του προέδρου της και ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη, στηρίζει το αίτημα των Κυανόλευκων για άνοδο των δευτεραθλητών των Ενώσεων που τη στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων είχανε ελάχιστη (κάτω από 3 βαθμούς) διαφορά από τον πρώτο, καθώς και τις υπόλοιπες προτάσεις τους.

Παράλληλα, θυμίζουμε πως προβιβασμό είχε ζητήσει και η Αναγέννηση Καρδίτσας με επιστολή της οικείας ΕΠΣ προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ το ενδεχόμενο ανόδου των δευτεραθλητών αφορά και ομάδες άλλων Ενώσεων.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η χθεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ δεν κλήθηκε να βγάλει απόφαση περί των παραπάνω αιτημάτων, ωστόσο, μία τελευταία ελπίδα, όπως φαίνεται, υπάρχει από τη διάσκεψη της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας που θα λάβει χώρα το επόμενο διάστημα και μία ενδεχόμενη θετική εισήγηση.

Να επισημάνουμε ακόμα, πως για την ερχόμενη εβδομάδα έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές στον ιστορικό σύλλογο.

Εφόσον τα δεδομένα μείνουν ως έχουν, ο Ρήγας θα παραστεί για τρίτη διαδοχική χρονιά στα γήπεδα της Α`Τοπικής κατηγορίας.

Το σίγουρο είναι πως το νέο Δ.Σ. που πιθανώς να προκύψει πρέπει σιγά-σιγά να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία, αναμφίβολα, πανελληνίως αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, αναμένεται διαφορετική.