ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βοήθεια στο Σπίτι: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 2.909 μόνιμους

Ξεκίνησε χθες η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 4Κ/2020 των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για 2.909 προσλήψεις στους Δήμους για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
Βοήθεια στο Σπίτι: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 2.909 μόνιμους

Ξεκίνησε χθες η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 4Κ/2020 των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για 2.909 προσλήψεις στους δήμους για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η διαδικασία λήγει την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 14:00 και αφορά στους υποψηφίους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Πέμπτη 18 Ιουνίου και λήγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά στο ΑΣΕΠ μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ’).

Για τη Μαγνησία έχουν προκηρυχθεί 63 θέσεις και συγκεκριμένα:

Υ.Ε. Οικογενειακών Βοηθών: 8 θέσεις στον Δήμο Βόλου, 4 θέσεις στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, 2 Δήμος Ρήγα Φεραίου, 1 Δήμος Αλοννήσου, 1 Δήμος Σκοπέλου.

Υ.Ε. Οικιακών Βοηθών: 3 Δήμος Αλμυρού, 3 Δήμος Βόλου, 2 Δήμος Ζαγοράς- Μουρεσίου,

Δ.Ε. Νοσηλευτών/ Βοηθών Νοσηλευτών: 2 Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου.

Δ.Ε. Βοηθών Νοσηλευτών: 1 Δήμος Ρήγα Φεραίου, Δ.Ε. Νοσηλευτών: 2 Δήμος Νοτίου Πηλίου, 1 Δήμος Αλμυρού, 2 Δήμος Βόλου.

Τ.Ε. Νοσηλευτών: 1 Δήμος Νοτίου Πηλίου, 1 Δήμος Ρήγα Φεραίου, 1 Δήμος Αλμυρού, 8 Δήμος Βόλου.

Τ.Ε. Κοινωνικών Λειτουργών: 3 Δήμος Αλμυρού, 9 Δήμος Βόλου, 2 Δήμος Νοτίου Πηλίου, 2 Δήμος Ρήγα Φεραίου, 2 Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου.

Π.Ε. Ψυχολόγων: 1 Δήμος Βόλου, 1 Δήμος Νοτίου Πηλίου.

πηγή: e-thessalia.gr