ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέντρα τέλη Ιουνίου αποφάσισε η Super League 2

Το διοικητικό συμβούλιο της μικρής λίγκας αποφάσισε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από τις 29 Ιουνίου - Πρόταση για αναδιάρθρωση με προβιβασμό 4 ομάδων και 18 συνολικά στη SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL
Σέντρα τέλη Ιουνίου αποφάσισε η Super League 2
IN

Στα χνάρια της Super League 1, δείχνει ότι βαδίζει η Super League 2

Στο διοικητικό συμβούλιο της μικρής λίγκας, που συνεδρίασε την Τετάρτη 3/6, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί από τις 29 Ιουνίου με τις δύο αγωνιστικές που απομένουν ενώ στη συνέχεια να διεξαχθούν και τα πλέι οφ. Μέχρι να γίνει όμως, η σέντρα, θα υπάρξουν ακόμη, πολλά… επεισόδια και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με την ΕΠΟ, την ΕΡΤ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος και το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Οι ομάδες πρότειναν ακόμη δύο ημερομηνίες για τη σέντρα: 22/6 και 5/7. Ημερομηνίες για τους υπόλοιπους αγώνες όμως, δεν έγιναν γνωστές, ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση από την Ένωση.

Αυτό που υπήρχε ήταν αντιδράσεις και ομάδες που διαφωνούσαν με την επανέναρξη, χωρίς ωστόσο να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενοι αρνητικοί ψήφοι. 

Να σημειωθεί ότι στο τραπέζι έπεσε θέμα αναδιάρθρωσης (η πρόταση της FL απορρίφθηκε), με προβιβασμό τεσσάρων ομάδων και 18 συνολικά στη Super League 1, 16 στη Super League 2 και 14 στη Football League.

πηγή: sdna.gr