ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστεί το Ν. Πρίντζο ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Για την πρόθεση του Συνεταιρισμού να εκχωρήσει τη γεφυροπλάστιγγα Αερινού με απόλυτα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Ευχαριστεί το Ν. Πρίντζο ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζο και το Δ.Σ., για την πρόθεση τους να εκχωρήσουν τη γεφυροπλάστιγγα για την Τ.Κ. Αερινού, με απόλυτα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς εξυπηρέτηση των αγροτών. Διευκρινίζεται ότι όταν ολοκληρωθεί η εκχώρηση της γεφυροπλάστιγγας μετά την απόφαση του Δ.Σ. και της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Βόλου, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την επισκευή, τον τρόπο λειτουργίας και ό,τι άλλο απαιτηθεί για τη χρήση της.

Ο κ. Νασίκας, τόνισε σχετικά: "Τεράστια και έμπρακτη η προσφορά του κ. Πρίντζου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου προς τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, μέσα από ανάλογες ενέργειες όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία μας παραμένει   υποδειγματική και ουσιαστική έως και σήμερα. Η προσφορά του είναι πολύτιμη και θαυμαστή, με πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας. Τον ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας για τη διαχρονική και ανιδιοτελή του στήριξη στον δήμο μας και τους δημότες, όπως με τις υποτροφίες στους μαθητές του δήμου μας και τη χορήγηση διατακτικών και γάλακτος σε άπορες οικογένειες κάθε έτος, τη δωρεά ασθενοφόρου στο Κ.Υ Βελεστίνου και την παραχώρηση έκτασης στην είσοδο του Βελεστίνου, όπου στεγάζεται το αμαξοστάσιο. Τέτοιοι άνθρωποι με μεγαλείο ψυχής αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας".