ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκλεψαν το παγκάρι του Αγίου Κωνσταντίνου!

Με χρηματική λεία γύρω στα 500 ευρώ και αφήνοντας πίσω ζημιές έφυγαν τα ξημερώματα οι βέβηλοι ή ο βέβηλος από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου
Έκλεψαν το παγκάρι του Αγίου Κωνσταντίνου!

Όπως κάθε μέρα, στις 6 και 30 το πρωί, ο νεωκόρος της εκκλησίας πήγε να εισέλθει στον Ιερό Ναό από την κεντρική είδοδο βλέποντάς ωστόσο την επιφάνεια γύρω από την κλειδαριά με εκδορές αλλά και πιο μέσα την εσωτερική πόρτα με ζημιές, καθώς είχε σπάσει το τζάμι.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε ο Ιερέας και όλοι οι υπεύθυνοι του Ναού και η αστυνομία. Στελέχη της σήμανσης από το Βόλο κατέφτασαν στο Βελεστίνο κάνοντας "φύλλο και φτερό" το χώρο της εκκλησίας αλλά και γύρω από αυτή, αφού φαίνεται να βρέθηκαν κέρματα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Πιθανώς η αστυνομία να διερευνήσει υλικό και από κάμερες στην περιοχή.

Όσον αφορά τους διαρρήκτες ή τον διαρρήκτη, αποκόμισαν περίπου 500 ευρώ που είχε το παγκάρι ενώ ανοίχτηκαν και ντουλάπια προκειμένου να βρουν περαιτέρω αντικείμενα αξιάς αλλά η προσπάθεια δεν καρποφόρησε. Σχετικά με το συναγερμό της εκκλησίας, μάλλον χτύπησε αλλά δεν ακούστηκε.