ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

"Οι προτάσεις που μας παρουσιάσατε έχουν στην καρδιά τους την πρωτοποριακή οπτική που έχει ανάγκη ο τόπος, ώστε να κερδίσει το στοίχημα της νέας εποχής", αναφέρεται μεταξύ άλλων
Επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου

Η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη έστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, σχετικά με την εκδήλωση υποδοχής της στο Δήμο Ρήγα Φεραίου που έλαβε χώρα την Δευτέρα (22/6).

Αναλυτικά, η επιστολή:

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, Αγαπητέ Δημήτρη,

Η Επιτροπή "Ελλάδα 2021" επισκέφθηκε τον ιστορικό Δήμο Ρήγα Φεραίου δυο μέρες πριν από την Επέτειο του θανάτου του μεγάλου Οραματιστή, Καθοδηγητή, Μάρτυρα και Πρωτεργάτη του Νεοελληνικού Διαφωτισμού, Ρήγα Βελεστινλή.

Η επέτειος αυτή, μαζί με τον Εορτασμό των 200 χρόνων από τη γέννηση του Ελληνικού κράτους, είναι η αφορμή για να αναστοχαστούμε τις αξίες της αλήθειας, της ελευθερίας και του Εθνικού οράματος που μας κληροδότησε και να τις μετουσιώσουμε σε πράξεις που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Η Εθνική Επιτροπή, και εγώ προσωπικά, είμαστε ενθουσιασμένοι, γιατί οι προτάσεις που μας παρουσιάσατε έχουν στην καρδιά τους την πρωτοποριακή οπτική που έχει ανάγκη ο τόπος, ώστε να κερδίσει το στοίχημα της νέας εποχής.

Είμαστε ακούραστα και αδιαπραγμάτευτα δίπλα σας, για να κερδίσουμε μαζί αυτό το στοίχημα, αρκεί, όπως λέει ο Ρήγας στον Θούριο, "για την Πατρίδα όλοι να` χωμεν μια καρδιά".

Με εκτίμηση & φιλία,
Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη