ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξελίξεις από Δευτέρα στον Διαγόρα

Νέα παράταση πήρανε οι διοικητικές ζυμώσεις στο σύλλογο του Στεφανοβικείου
Εξελίξεις από Δευτέρα στον Διαγόρα

Το πιο πιθανό σενάριο είναι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να λάβει χώρα νέα Γενική Συνέλευση στην οποία θα πρέπει να αναδειχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να "τρέξει" την ομάδα τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος Σάκης Πρασσάς έχει πραγματοποιήσει ήδη ανοικτό κάλεσμα για "συμπαίκτες" στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι προκειμένου να υπάρξει ομαλή λειτουργία της ομάδας σε μία ούτως ή άλλως "αβέβαιη" χρονιά, με πολλά ερωτηματικά και δυσκολίες για όλους τους συλλόγους. Άλλωστε, για αυτό το λόγο οι ομάδες του 3ου ομίλου έχουν στείλει και σχετικό υπόμνημα προς την ΕΠΟ.

Παράλληλα, η πενταμελής επιτροπή που έχει οριστεί συνεχίζει τις επαφές για την προσέλκυση ανθρώπων αλλά και τρόπων που θα βοηθήσουν τον Διαγόρα.

Θυμίζουμε πως οι Μελανόλευκοι του Στεφανοβικείου, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για παραμονή των ομάδων που διατηρούσανε μαθηματικές ελπίδες, απέκτησαν το δικαίωμα να αγωνιστούν για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ασφαλώς, όλα είναι ανοιχτά.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να βρεθεί τελικά λύση και να γίνει πράξη η αγωνιστική παρουσία του Διαγόρα στην Γ` κατηγορία, με τη συμβολή και του Σάκη Πρασσά. Φυσικά, με διαφορετικά πάντα δεδομένα, όπως είναι εύκολα κατανοητό.

Τα νεότερα από Δευτέρα…