ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κράτησε Κακάνη ο Ρήγας

Ο βασικός δεξιός μπάκ της περσινής χρονιάς θα φορά και τη νέα χρονιά τα κυανόλευκα
Κράτησε Κακάνη ο Ρήγας
Με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Γ. Σιουμουρέκη

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από την Κατερίνη παραμένει κάτοικος Βελεστίνου Ο Κακάνης αποτέλεσε βασικό γρανάζι στη "μηχανή" του Κώστα Σταματίου την περασμένη σεζόν, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και στη μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά συνολικά τον σχεδιασμό, εκτός από τα αδέρφια Καλαϊτζίδη που επέστρεψαν στην ομάδα του χωριού τους, πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Μαζί με τουλάχιστον τέσσερις στοχευμένες προσθήκες στον Ρήγα θεωρούν ότι μπορούν να "χτυπήσουν" ακόμα και άνοδο.

Παράλληλα, οι συζητήσεις με τους Αραμπατζή και Γουτούλη αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες τη στιγμή που αποκτήθηκε (χωρίς να ανακοινωθεί) και ο αντικαταστάτης του Τόλη Καλαϊτζίδη κάτω από τα γκολπόστ.

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Κακάνη:

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή Χρήστο Κακάνη.

Ο Χρήστος, φόρεσε την φανέλα με τον ΡΗΓΑ στο στήθος την περασμένη αγωνιστική περίοδο και συνέβαλε σημαντικά στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιήσαμε. Αγωνίστηκε το ίδιο καλά τόσο ως δεξιός μπάκ, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί να δώσει λύσεις και ως χαφ.

Αποτελεί για τον τεχνικό μας Κώστα Σταματίου πολύτιμο εργαλείο που θέλει να έχει στο έμψυχο δυναμικό του κάθε προπονητής.

Εμείς του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες και κυρίως υγεία!