ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nέος χορηγός φανέλας στον Ρήγα

Τα καταστήματα αθλητικών ειδών "Cougar Sport" του Βόλου θα είναι κεντρικός χορηγός στις εμφανίσεις των Κυανόλευκων τη νέα αγωνιστική περίοδο
Nέος χορηγός φανέλας στον Ρήγα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση αθλητικών ειδών "COUGARSPORT VOLOS’", η οποία θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

Το λογότυπο της "COUGARSPORT VOLOS" θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας του ΡΗΓΑ και η εταιρεία θα λάβει την προβολή και τα οφέλη που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο του Συλλόγου μας.

Η "GOUGAR SPORT: λειτουργεί δύο καταστήματα στη πόλη του Βόλου. Το πρώτο στην οδό Ιάσωνος 126 και το δεύτερο στην οδό Δημητριάδος 225 και διαθέτει όλη την γκάμα αθλητικών ειδών.

Η συμφωνία της συνεργασίας έγινε στα γραφεία της εταιρείας, όπου ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη και η "COUGARSPORT VOLOS" εκπροσωπήθηκε από τα διοικητικά στελέχη της κ. Σεραφείμ Γκέρο και κα. Χριστίνα Παπαϊωάννου.

Είναι σημαντικό για τον Σύλλογό μας να έχουμε σημαντικούς και ισχυρούς χορηγούς μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη.

Στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις αυτών που στηρίζουν οικονομικά τον Σύλλογό μας.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, την ‘’GOUGARSPORT VOLOS’’ στην οικογένεια του ΡΗΓΑ.

Καλωσορίσουμε το νέο συμπαίκτη μας!