ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Δημοτική αρχή με ικανότητες μέντιουμ"

"Πανηγυρίζει που δεν θα κάνει πανηγύρια λόγω covid, ενώ προηγουμένως είχε παστώσει 150 άτομα σε μια αίθουσα 40 ατόμων", αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Χαράλαμπος Πάσχος
"Δημοτική αρχή με ικανότητες μέντιουμ"

Αναλυτικά:

Η δημοτική αρχή έχοντας και ικανότητες μέντιουμ που θα ζήλευε και ο συγχωρεμένος Πητ Παπαδάκος, έσπευσε πριν ένα μιση μήνα να ανακοινώσει την αναστολή όλων των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Βολεμένη πίσω από την ανικανότητα της, έδωσε την χαριστική βολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αφού προηγουμένως είχε φροντίσει να τον αδειάσει, βλέπε τηλεδιάσκεψη και επίσκεψη Γιάννας Αγγελοπούλου, και πανηγυρίζει που δεν θα κάνει πανηγύρια λόγω covid, ενώ προηγουμένως είχε παστώσει 150 άτομα σε μια αίθουσα 40 ατόμων, βλέπε πάλι Γιάννα.

Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι στα πλαίσια του πολιτισμού, μπορείς να διοργανώσεις ποικιλία εκδηλώσεων τηρώντας φυσικά και τα απαραίτητα μέτρα.

Ενδεικτικά θα αναφέρω, ποδηλατικούς γύρους, τουρνουά μπάσκετ, δασικούς περίπατους, ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς μας χώρους, δρόμους ημιαντοχής, κινηματογραφικές προβολές σε ανοικτούς χώρους, θεατρικές βραδιές σε ανοικτούς χώρους κ.λπ. `

Αρκεί να υπάρχει βούληση αλλά στην περίπτωση μας είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει...