ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εμπρησμός με μολότοφ στην Περιφέρεια

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στον Βόλο
Εμπρησμός με μολότοφ στην Περιφέρεια

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες παραβίασαν παράθυρο ισογείου του Τοπογραφικού γραφείου με σκεπάρνι κι πέταξαν τρεις μολότοφ στο εσωτερικό.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα και στο κτίριο έσπευσαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες που έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες.

Από τη φωτιά καταστράφηκε το αρχείο που βρίσκονταν στο Γραφείο, ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές σε γραφεία του κτιρίου και στον διάδρομο.

Στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας μετέβησαν και αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και η Αντιτρομοκρατική προκειμένου να συλλέξει στοιχεία και να λάβει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώθηκε ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε γραφείο του ισογείου, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οπως επιπλέον επισημαίνεται, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, ενώ σήμερα Παρασκευή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν.

Σε ανάρτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη αναφέρει:

πηγή: Ταχυδρόμος