ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέμειναν Ερυθρόλευκοι Κουτσιανικούλης - Ξενοδόχοφ

Οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Γκενάντι Ξενοδόχοφ ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2020 - 2021
Παρέμειναν Ερυθρόλευκοι Κουτσιανικούλης - Ξενοδόχοφ

Συνεχίζεται η στελέχωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική σεζόν με ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που την περσινή χρονιά αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας μας και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομάδα μας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και τον Γκενάντι Ξενοδόχοφ.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Βασίλης Κουτσιανικούλης εντάχθηκε πέρυσι στο ρόστερ της ομάδας μας και με την εμπειρία, την ταχύτητα αλλά κυρίως την αφοσίωση του κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στις καρδιές των φιλάθλων, βοηθώντας τα μέγιστα το σύλλογο στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο Κουτσιανικούλης γεννήθηκε στη Χάλκη στις 9/8/1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Χάλκης παίζοντας το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από τον Εργοτέλη και σε ηλικία 19 ετών αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ με την κρητική ομάδα. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις "εξαργυρώθηκαν" με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, την περίοδο 2009-10. Στον "Δικέφαλο του Βορρά" παρέμεινε δύο χρόνια, επέστρεψε στον Εργοτέλη για ένα χρόνο, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΟΦΗ. Στους "ασπρόμαυρους" κάθισε τρία χρόνια, παίζοντας και τις τρεις χρονιές στη Σούπερ Λιγκ. Το 2015-16 έπαιξε στη Λάρισα και πανηγύρισε με την ΑΕΛ την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αγωνίστηκε με τους "βυσσινί" στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, για να επιστρέψει στον ΟΦΗ την περίοδο 2017-18, οδηγώντας του Κρητικούς στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, κάνοντας την καλύτερη και πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, έχοντας παίξει σε 12 παιχνίδια, ενώ έχει σημειώσει και τρία γκολ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Γκενάντι Ξενοδόχοφ που αποτέλεσε μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου για την ομάδα μας θα συνεχίσει και φέτος να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά την σημαντική ενίσχυση που προσέφερε στην συγκεκριμένη θέση την περσινή σεζόν.

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ έχει γεννηθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας στις 30/5/1988 και έχει ύψος 1.93. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα από τον Ηρόδοτο το 2007 και στη συνέχεια έπαιξε στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, τρεις χρονιές στον ΟΦΗ, στον Θρασύβολο, στη Δόξα Δράμας, στη Ζάκυνθο, στη Λάρισα με την οποία την περίοδο 2015-16 πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, στην συνέχεια έπαιξε στην Σκωτία και στην ομάδα της Μάδεργουελ και επέστρεψε παίζοντας στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ για έξι μήνες φόρεσε την φανέλα του Ηρόδοτου στη Φούτμπολ Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ξενοδόχοφ έχει πετύχει και τέρμα στην καριέρα του και μάλιστα με κεφαλιά! Στις 28 Νοεμβρίου 2015, σκόραρε με μια κεφαλιά βοηθώντας την ομάδα της ΑΕΛ στην οποία αγωνιζόταν τότε να αποδράσει με μια 1-1 εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Παναχαϊκή για την Β΄ Εθνική, διατηρώντας το αήττητο της τότε ομάδας του για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους καλωσορίζει για δεύτερη χρονιά στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου!