ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συμβουλές διατροφής σε εργαζόμενους του 304 ΠΕΒ

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε διατροφική συμβουλευτική του ΚΕΠ Υγείας στους εργαζόμενους του 304 ΠΕΒ
Συμβουλές διατροφής σε εργαζόμενους του 304 ΠΕΒ

Η διατροφική συμβουλευτική από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου στο 304 ΠΕΒ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Πέμπτη (16/7), δίνοντας ατομικές συμβουλές διατροφής στους εργαζόμενους.

Το Σωματείο των εργαζόμνων και η Διοίκηση φρόντισαν για την ενημέρωση των εργαζομένων που συμμετείχαν στη παραπάνω δράση.

Το ΚΕΠ Υγείας, ευχαριστεί θερμά για την καλή οργάνωση και υποδοχή στο χώρο τους, τον Διοικητή του 304 ΠΕΒ, συνταγματάρχη τεχνικού, Ιγνάτιο Αθανασέλλη και τον πρόεδρο των εργαζομένων, κ. Γιώργο Φωτόπουλο αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου που είχαν τον συντονισμό της δράσης.

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Αντωνία Χασιώτη αναφέρθηκε σχετικά: "Η μεγάλη ανταπόκριση μας προτρέπει να έχουμε και συνέχεια. Το ΚΕΠ Υγείας έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην πρόληψη και την πρωτοβάθμια υγεία. Η τόσο μεγάλη συμμετοχή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και δεύτερο χρόνο.

Θα πρέπει να ευχαριστήσω την επί ετών συνάδελφο Νέλη Χονδρογιάννη, Διαιτολόγο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής που συμμετείχε στην παραπάνω δράση, καθώς και για τη συνεχή της προσφορά στην ευαισθητοποίηση όλων μας σε υγιεινές διατροφικές συνήθειες καθώς και τις Διαιτολόγους συνεργάτες του ΚΕΠ Υγείας, Ελένη Μπαζούκη και Ραφαηλία Καλαμπακιώτη για την ακούραστη εθελοντική συμμετοχή τους και την προσφορά τους στην πρωτοβάθμια υγεία".