ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαζί Ρήγας Φεραίος και Kalogiros S.A.

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας ανακοίνωσαν οι Κυανόλευκοι
Μαζί Ρήγας Φεραίος και Kalogiros S.A.

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία "KALOGIROS OLIVES S.A.", η οποία θα αποτελεί επίσημο υποστηρικτή του συλλόγου μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η συμφωνία της συνεργασίας έγινε στα γραφεία της εταιρείας (318ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βελεστίνου), όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ κ. Κων/νο Γιάτσιο και κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη, αντίστοιχα. Την εταιρεία "KALOGIROS OLIVES S.A." εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της κ. Στέργιος Καλόγηρος.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία "KALOGIROS OLIVES S.A." που πάντα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου μας και συνδράμει οικονομικά. Επισημαίνουμε τους δεσμούς της οικογένειας ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ με τον ΡΗΓΑ, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου μας. Σημειωτέον, ο κ. Στ. Καλόγηρος, είχε διατελέσει και Πρόεδρος του Συλλόγου, όπου κατά την διάρκεια της θητείας του, ο ΡΗΓΑΣ κατέγραψε ιστορικά πολλές επιτυχίες στον αγωνιστικό στίβο.

Σχετικά με την "KALOGIROS OLIVES S.A."

Η εταιρία ‘’ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΑΕ’’ βρίσκεται στο 318ο χλμ της Εθνικής Όδου Αθηνών Θεσσαλονίκης, στο Βελεστίνο Μαγνησίας. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στο χώρο της ελιάς από το 1950.

Η πολυετής εμπειρία της στον τομέα έχει συνεισφέρει στην επιτυχία των προϊόντων της εταιρίας και στη συνεχή τους ζήτηση. Η εταιρία εμπορεύεται στην εγχώρια αγορά, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων προέρχεται από εξαγωγές (π.χ. ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Αυστρία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Μέση Ανατολή). Η διαλογή των ελιών γίνεται με αμέριστη προσοχή για να διασφαλίσει τη φήμη των ελληνικών ελιών παγκοσμίως. Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με τα συστήματα πιστοποίησης ποιότητας: IFS και ISO 22000: 2005 και μπορεί να παράγει επίσης προϊόντα Kosher.

Διαθέτει από τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας έτσι τους πελάτες της τη καλύτερη εξυπηρέτηση. Προσφέρει προϊόντα σε οποιαδήποτε συσκευασία, από μικρά βάζα ως βαρέλια.