ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεζοπορία στην Νταμούχαρη

Συνεχίζονται κάθε εβδομάδα οι πεζοπορίες στο Πήλιο, οι οποίες γίνονται με πρωτοβουλία μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου
Πεζοπορία στην Νταμούχαρη

Μετέχουν επίσης μέλη του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου "Ιάσονας", ενώ ελεύθερη είναι βέβαια η παρουσία όποιου πολίτη θέλει να συμμετέχει.

Για το Σάββατο 25 Ιουλίου προγραμματίζεται εκδρομή στην Νταμούχαρη ώστε να γίνουν και άλλες διαδρομές που κρύβει η περιοχή και δεν έγιναν την προηγούμενη φορά που η ομάδα πήγε στα μέρη.

Αυτή τη φορά η πεζοπορία θα πάει από την Νταμούχαρη στο Κρυφό Σχολειό, τη Φακίστρα και θα επιστρέψει, ενώ μάλιστα στη Φακίστρα θα γίνει και διάλειμμα για μπάνιο.

Χωρίς τα διαλείμματα, η πορεία με την επιστροφή θα διαρκέσει 2 ώρες. Η αναχώρηση από τον Βόλο θα γίνει στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου έξω από τη Νομαρχία (Ιωλκού με Αναλήψεως). Όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο μπορούν να το φέρουν προκειμένου να μεταφερθούν όλοι οι συμμετέχοντες. Υπενθυμίζεται ότι οι συναντήσεις και οι πορείες γίνονται σε στυλ παρέας και όχι επίσημης οργάνωσης, δεν υπάρχει κόστος, ενώ κάθε συμμετέχοντας οφείλει να μεταφέρει τα πράγματα που χρειάζεται.