ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι δραστηριότητες της νέας χρονιάς στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ανακοινώθηκαν οι δραστηριότητες που θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου
Οι δραστηριότητες της νέας χρονιάς στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Αγαπητοί γονείς ξεκινάμε και φέτος με τις εγγραφές των μαθητών μας στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα του Δήμου μας.

Χρόνια τώρα έχουμε αποδείξει με πράξεις πως η μάθηση για εμάς αποτελεί υπευθυνότητα.

Οι μαθητές μας θα πρέπει να εκπαιδευτούν ώστε να αντιληφθούν ότι η δική τους ευημερία εξαρτάται από την ποιότητα του πλανήτη και η όποια εκπαίδευσή τους θα πρέπει να περιλαμβάνει δραστηριότητες βιωματικής και δια δραστικής μάθησης.

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους καταξιωμένους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν πλούσιο βιογραφικό έργο στην εκπαίδευση γιατί η καλλιέργεια της παιδείας των παιδιών μας αποτελεί ευθύνη όλων μας.

Το εκπαιδευτικό εργαλείο εκμάθησης stem ενθαρρύνει τα παιδιά να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε παιγνιώδεις δραστηριότητες με θέματα την επιστήμη, τα μαθηματικά, τη μηχανική και την τεχνολογία. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η αλλαγή της εμπλοκής και του ενδιαφέροντος που εμφανίζουν τα παιδιά με τα επιστημονικά πεδία του STEM.

Σας ευχαριστούμε που τόσα χρόνια στηρίζεται τον Δήμο μας και φέτος βάζουμε τα δυνατά μας για να σας αποδείξουμε με πράξεις και έργο πως η εκπαίδευση πρέπει να γίνεται υπεύθυνα

Στόχος μας είναι τα παιδιά μας να κοινωνικοποιηθούν και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση μέσα από τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και υγιεινής διαβίωσης.

νανεώνουμε το ραντεβού μας από Σεπτέμβριο.

Δημιουργώντας νέες δραστηριότητες έχοντας γνώμονα το μεράκι και την αγάπη μας για την δουλειά μας.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ρήγα Φεραίου

Χρήστος Σπαθής