ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα χορηγική συμφωνία για Ρήγα

Τη συνεργασία τους με την επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων "Φάρμα Βελεστίνου" ανακοίνωσαν οι Κυανόλευκοι
Νέα χορηγική συμφωνία για Ρήγα

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σημαντική χορηγική συνεργασία με την επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων "ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ", για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η συμφωνία της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης, όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Δ/Σ/ κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη και η "ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ" από το διοικητικό στέλεχος της κ. Ιωάννη Σχισμένο.

Κάθε προσφορά προς το σύλλογό μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο για την υλοποίηση του σκοπού μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές, όπως η "ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ", που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη αγάπη τους για τον ΡΗΓΑ μας.

Ειδικά η τοπική κοινωνία και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτή πρέπει να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στον ιστορικότερο σύλλογο του δήμου μας.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, αλλά και την ευγνωμοσύνη μας, προς την "ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ".

Θεωρούμε χρέος μας να αναφέρουμε δημοσίως την στήριξη της προς τον σύλλογο μας, αφού θα στέκεται πλάι μας και θα συνεισφέρει στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας μας. 

Σχετικά με την "ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ"

Η ‘’ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ’’ είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων, η οποία δημιουργήθηκε το έτος 2011. Το ταξίδι της στον χώρο αυτό ξεκινάει από το 1992 πλάϊ σ’ έναν άνθρωπο που μετέδωσε τις γνώσεις του, την αγάπη και το μεράκι του για την τυροκομία-γαλακτοκομία.

Εφαρμόζει παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής σε συνδυασμό με τις σύγχρονες απαιτήσεις της ασφάλειας τροφίμων. Τα προϊόντα της υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για να ανταποκρίνονται στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές που έχει ορίσει. Η επιλεγμένη α’ ύλη, ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής, η αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνει, κάνουν τα προϊόντα της ποιοτικά και γευστικά.

Έχει επιλέξει τις καλύτερες κτηνοτροφικές μονάδες, από την ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιδιόκτητους βοσκότοπους για να προμηθεύεται την α’ ύλη, έτσι ώστε τα προϊόντα της να είναι σταθερή αξία ως προς την ποιότητα, την αγνότητα και την γεύση.

Ακριβώς όπως παλιά! Με αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές αναλλοίωτες στο χρόνο, δίνει μια μοναδικότητα στο αποτέλεσμα!

Μια μοναδικότητα που οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, σεβόμενοι τον φίλο καταναλωτή, δεσμεύονται πως θα συνεχίσουν να την προσφέρουν στο τραπέζι του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την "ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ", οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό της τόπο https://farmavelestinou.gr και να επικοινωνούν στο τηλ. 24250-23665, καθώς και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) farmavelestinou@gmail.com