ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλή ομάδα, προσθήκες και αναλόγως την εικόνα οι στόχοι

Με όρεξη για δουλειά, αισιόδοξος αλλά και πραγματιστής ταυτόχρονα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ρήγα, Κώστας Σταματίου, στην πρώτη προπόνηση της σεζόν
Καλή ομάδα, προσθήκες και αναλόγως την εικόνα οι στόχοι

Ο πολύπειρος τεχνικός σχολίασε αρχικά την πρόωρη ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος, στο οποίο ο Ρήγας θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα, όντας στο "-2" τη στιγμή της διακοπής από την πρώτη θέση.

Πλέον, όπως τόνισε, η ζωή συνεχίζεται με νεανικό ρόστερ στο οποίο περιλαμβάνονται παιδιά και από την ευρύτερη περιοχή που θα δοκιμαστούν αλλά και με προσθήκες που αναμένονται, μέχρι στιγμής, με δυσκολίες καθώς, όπως σχολίασε, υπάρχουν στο Νομό και τέσσερις ομάδες Γ` Εθνικής με τους παίκτες να προτιμούν την κατηγορία αυτή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μονάδες που αποχώρησαν ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους (Αδερφοί Καλαϊτζίδη, Ιωάννου, Γκίνης, Μιχολίτσης, Ανατολής), ενώ αμφίβολο είναι το μέλλον τους στο σύλλογο, όπως τόνισε, για τους Γουτούλη και Αλμασίδη.

Τέλος, εξέφρασε την πίστη του στα νέα παιδιά που απαρτίζουν κατά κύριο λόγο την ομάδα, ανάμεσά τους και βασικοί παίκτες από την περασμένη περίοδο, όπως οι Αραμπατζής, Κακάνης, Σουγκάρης, Ράπτης, Γάρος, Καρακίτσος, Καραγιάννης συν κάποιους άλλους παίκτες και τις τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Όπως επισήμανε, πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα η οποία με τις απαραίτητες προσθήκες και με βάση την εικόνα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, θα δείξει τους στόχους που μπορούν να τεθούν στη συνέχεια.