ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Μπαμ" με Βασδέκη ο Άδμητος

Παίκτη από... το πάνω ράφι απέκτησαν οι Βελεστινιώτες που δείχνουν ότι θέλουν να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην Β` ΕΣΚΑΘ, ντύνοντας στα κόκκινα τον Αποστόλη Βασδέκη
"Μπαμ" με Βασδέκη ο Άδμητος
Φωτογραφία: billakara.blogspot.com

Με την προσθήκη του δυναμικού Βολιώτη πάουερ φόργουορντ - σέντερ (1.94 μ.), ο Άδμητος δυναμώνει κατά πολύ την φροντ λάιν του.

Ο Βασδέκης προέχεται από εξαιρετική σεζόν με την Ιωλκία στην Α2 ΕΣΚΑΘ, με την Ανόρθωση να συνεργάζεται με τον Άδμητο για την παραχώρηση του παίκτη για την τρέχουσα σεζόν.

Ο 26χρονος ψηλός που αρέσκεται να παίζει κι εκτός ρακέτας, ξεκίνησε την αγωνιστική του παρουσία στα παρκέ με τους Νέους Αθλητές, ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της Νίκης στην Γ` Εθνική ενώ συνέχισε σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο, Ίωνα, Κένταυρο Ζαγοράς και πέρυσι στην Ιωλκία. Εκεί συνεργάστηκε με τον κόουτς Αναγνωστόπουλο, υπό τις οδηγίες του οποίου θα αγωνιστεί και φέτος.

Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις σε ανώτερο επίπεδο και μπασκετική παιδεία με τους ιθύνοντες του Αδμήτου να ποντάρουν πολλά στην παρουσία του την ερχόμενη σεζόν.