ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα, εργαζόμενη και πλέον φοιτήτρια

Η μαθήτρια του ΕΠΑ.Λ., Λένα Παπανικολάου, εργαζόμενη και μητέρα τριών παιδιών από το Βελεστίνο, εισήχθη με υψηλή βαθμολογία στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο
Μητέρα, εργαζόμενη και πλέον φοιτήτρια

"Πότε δεν είναι αργά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο", σημειώνουν οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας του Βελεστίνου με αφορμή την επιτυχία της.

Η πρεσβυτέρα συγκέντρωσε 17.700 μόρια στις Πανελλήνιες και πλέον θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις σπουδές της στον Βόλο.

Το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου καλεί και άλλους ενηλίκους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, αναφέροντας:

"Η Ελένη είναι εργαζόμενη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και χρειάστηκε κόπος, απόθεμα δυνάμεων και επικέντρωση στο στόχο προκειμένου να συνδυάσει το απαιτητικό οικογενειακό πρόγραμμα και το εργασιακό της ωράριο με τις καθημερινές μαθητικές της δραστηριότητες και την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ευελπιστούμε ότι το παράδειγμα της Ελένης θα ακολουθήσουν και άλλα ενήλικα άτομα με τις ίδιες ανησυχίες τα οποία θα θέλανε να αποκομίσουν νέες γνώσεις ή και να επικαιροποιήσουν τις ήδη υπάρχουσες με σκοπό να διαμορφώσουν για τον εαυτό τους καλύτερες συνθήκες στην όλο και περισσότερο απαιτητική αγορά εργασία".