ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Πρώτη" για Άδμητο στο αναβαθμισμένο 1ο Δημοτικό

Την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο ανακαινισμένο ανοιχτό γήπεδο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου πραγματοποίησε την Δευτέρα (31/8 )ο Άδμητος Βελεστίνου
"Πρώτη" για Άδμητο στο αναβαθμισμένο 1ο Δημοτικό

Ο κόουτς Αναγνωστόπουλος έχει την ευκαιρία φέτος να θέσει από νωρίς τις βάσεις της ομάδας, με στόχο μία καλή μπασκετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β` ΕΣΚΑΘ.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται αρχικά στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου, το οποίο είναι από τα σχολεία του Δήμου που δημιουργήθηκαν εξ ολοκλήρου νέα γήπεδα με νέο υλικό στο έδαφος και καινούριες μπασκέτες.

Στην "πρώτη" έδωσε το παρών σύσσωμο το Δ.Σ. και φίλοι του ιστορικού συλλόγου καθώς και ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας που ευχήθηκε καλή σεζόν με αγωνιστικές επιτυχίες στον σύλλογο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στο Βελεστίνο βρέθηκαν χθες οι εξής καλαθοσφαιριστές: Βασδέκης, Καλόγηρος, Κίτσιος, Ντόντος, Παπαδάμ, Κ. Χρόνης, Καρατσόλης, Καλύβας, Τουχολίδης και Μακρής. Παράλληλα, απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Καρδουλάκης, Καρανάσιος, Μ. Χρόνης, Καραβασίλης και Μπρούσας.