ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απονεμήθηκαν οι υποτροφίες του Ιδρύματος Χάρις Τριανταφύλλου

Οι οκτώ πρώτοι επιτυχόντες στις Παννελήνιες Εξετάσεις μαθητές του Γενικού Λυκείου με καταγωγή από το Βελεστίνο έλαβαν σήμερα τις υποτροφίες τους από το Ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου
Απονεμήθηκαν οι υποτροφίες του Ιδρύματος Χάρις Τριανταφύλλου

Σήμερα, Παρασκευή 04-09-2020 και ώρα 14.00 π.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε απονομή υποτροφιών στους 8 αριστούχους της Γ’ Λυκείου της Κοινότητας Βελεστίνου από το Ίδρυμα Χάρις Τριανταφύλλου, που εδρεύει στην Αμερική, από εκπροσώπους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. 

Ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκας Δημήτριος αναφέρθηκε στη ζωή του Χάρι Τριανταφύλλου και ευχήθηκε στους αποφοίτους: "Καλή Σταδιοδρομία σε όλους σας. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται, ο φοιτητικός, να τον απολαύσετε και να τον ζήσετε ποιοτικά και δημιουργικά. Να μην ξεχνάτε ότι είστε από το Βελεστίνο, από τη γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή και να αναφέρεστε στην καταγωγή σας με υπερηφάνεια. Και φυσικά να μην ξεχνάτε ποτέ τους ανθρώπους που σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να είναι δίπλα σας, τους γονείς σας».

Στην απονομή παρευρέθηκαν οι: Γ. Παπαδάμ, Πρόεδρος Δ.Σ., Γ. Παπατόλιας, Πρόεδρος Κοιν. Βελεστίνου και οι τοπικοί σύμβουλοι του Βελεστίνου, Χρ. Σπαθής και Γ. Καρτσώνας. Άπαντες ευχήθηκαν στους αριστούχους καλή σταδιοδρομία με επιτυχίες και καλή, δημιουργική φοιτητική ζωή.

Δείτε φωτογραφίες: