ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με F-16 προσγειώθηκε ο Άγιος Βασίλης στη Λάρισα!

Μοίρασε δώρα στην πίστα ο Άγιος Βασίλης. Σε δήλωσή του ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Αποστόλης Χόρτης, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για τη νέα χρονιά, σημειώνοντας πως η πολεμική αεροπορία «εκτός από το να μάχεται προσφέρει και στο κοινωνικό σύνολο».
Με F-16 προσγειώθηκε ο Άγιος Βασίλης στη Λάρισα!
Με ένα διθέσιο μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 προσγειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/12) στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα ο… Άγιος Βασίλης, τηρώντας και φέτος το έθιμο.
 
Στην πίστα της 110 Πτέρυγας Μάχης περίμεναν τον Άγιο Βασίλη παιδιά του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και οικογενειών που στηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λαρισαίων.
 
Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και γλυκά, αντάλλαξε ευχές και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά. 
 
Σε δήλωσή του ο διοικητής της 110 Πτέρυγας Μάχης, Αποστόλης Χόρτης, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για τη νέα χρονιά, σημειώνοντας πως η πολεμική αεροπορία «εκτός από το να μάχεται προσφέρει και στο κοινωνικό σύνολο». 
 
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται τα τελευταία δέκα χρόνια και διοργανώθηκε από τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.