ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μιλώντας για την Άνοια" στο Βελεστίνο

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία που βρίσκεται το Ρολόι στο Βελεστίνο
"Μιλώντας για την Άνοια" στο Βελεστίνο

Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α "Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση" σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου (Βελεστίνο) και πιο συγκεκριμένα με την συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου κ. Αντωνία Χασιώτη καθώς και τους επαγγελματίες των προγραμμάτων "Βοήθεια στο Σπίτι" και "Κέντρο Κοινότητας", θα πραγματοποιήσουν, εκ νέου την αναβληθείσα εκδήλωση, την Τετάρτη στις 16/09/2020 με θέμα "Μιλώντας για την Άνοια" στην Πλατεία Ρολογιού στο κέντρο του Βελεστίνου, στις 19:00.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει έντυπο ενημερωτικό υλικό και θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τους επαγγελματίες του Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεση , κ. Μπαχλαβά Εύα – Νευρολόγο, κ. Αποστολίνα Κωνσταντίνα – Ψυχολόγο και κ. Τσιαμασφύρη Αίγλη – Κοινωνική Λειτουργό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει το Υπουργείο Υγείας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19).