ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά σε νέα επιστροφή ο Γουτούλης

Πολύ κοντά σε μία νέα επιστροφή στους Κυανόλευκους βρίσκεται ο Βελεστινιώτης μεσοεπιθετικός
Κοντά σε νέα επιστροφή ο Γουτούλης
Φωτογραφία / Αθλητικό Βαγόνι

Το δρομολόγιο, Στεφανοβίκειο - Βελεστίνο, αυτή τη φορά προς την πλευρά του Ρήγα είναι πιθανό να ακολουθήσει ξανά ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.

Πριν καν κλείσει τα 18, ο Γουτούλης πραγματοποίησε μία πολύ γεμάτη χρονιά τη σεζόν 2013-2014 με τον Ρήγα στη Γ` Εθνική, αγωνιζόμενς τότε κατά κύριο λόγο ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 μεταγράφηκε στον Διαγόρα, κατακτώντας την επόμενη χρονιά και το πρωτάθλημα. Πέρυσι επέστρεψε στον Ρήγα Φεραίο ενώ φέτος ξεκίνησε προετοιμασία με τον Διαγόρα, αλλά φαίνεται πως θα συνεχίσει τελικά να παίζει ποδόσφαιρο στο Βελεστίνο, λαμβάνοντας μάλιστα μέρος και στην χθεσινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο.

Αν τελικά επισημοποιηθεί η συμφωνία, ο Ρήγας ενισχύεται ακόμα πιο πολύ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Να θυμίσουμε πως οι Κυανόλευκοι ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΘ απέναντι στον Τοξότη. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Κυριακή (16:00) στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, με την ομάδα του Κώστα Σταματίου να θέλει να ξεκινήσει με δυναμικό τρόπο και στο πρωτάθλημα, έπειτα από την επικράτηση στο Κύπελλο ΕΠΣΘ επί του Πανιωνίου.