ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλείνει Γκάμπα - Ετοιμάζεται με απουσίες

Ο Ρήγας Φεραίος είναι κοντά στην απόκτηση του 21ενός ετών αμυντικού χαφ από τον Αλμυρό, Δημήτρη Γκάμπα, τη στιγμή που μεγαλώνει το ιατρικό δελτίο
Κλείνει Γκάμπα - Ετοιμάζεται με απουσίες

Στην χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος ο μέσος Δημήτρης Γκάμπας που ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με τον Αλμυρό αλλά μένει ελεύθερος και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την σεζόν στο Βελεστίνο, ενισχύοντας έτσι τη μεσαία γραμμή του Ρήγα.

Την ίδια στιγμή, η ψυχολογία έχει ανέβει αισθητά στο κυανόλευκο στρατόπεδο μετά τις δύο σερί νίκες στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Άπαντες απέκτησαν αυτοπεποίθηση από τις εκτός έδρας νίκες απέναντι Πανιώνιο (1-3 για το κύπελλο) και Τοξότη (0-1 για την πρεμιέρα της Α` ΕΠΣΘ), με την εικόνα της ομάδας να είναι εντελώς διαφορετική από τον προβληματισμό που επικράτησε στα τελευταία στα φιλικά, δείχνοντας ιδιαίτερα δομημένη κι ανταγωνιστική παρουσία στο γήπεδο.

Ωστόσο, η νίκη στο βοηθητικό του ΕΑΚ είχε και κόστος. Αρχικά, ο Πάσχος αποχώρησε με πόνους στον αγκώνα και θα μείνει εκτός για το επόμενο, μάλλον μικρό, χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η αγωνία μεγαλώνει και για τον Σταματόπουλο που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και στον Ρήγα πλέον περιμένουν πλέον τις εξετάσεις για να φανερωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Προληπτικά "απών" από την τελευταία προπόνηση ήταν και ο Αραμπατζής, που όμως αναμένεται να ενισχύσει τον Ρήγα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, την ερχόμενη Κυριακή (1/10 - 16:00) απέναντι στον Αστέρα Ριζομύλου στο Δημοτικό Στάδιο.

Οι Βελεστινιώτες θέλουν να επεικτείνουν το νικηφόρο ξεκίνημά τους. Γνωρίζουν σαφώς ότι είναι το φαβορί αλλά πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο με τον Κώστα Σταματίου να προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στον στόχο.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο επιθετικός Δημήτρης Κουκουτσέλος θα αποχωρήσει από τον Ρήγα, συνεχίζοντας σε κάποια άλλη ομάδα την πορεία του.