ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρσένος: Αυτό που δικαιούμασταν

Ο τεχνικός του Διαγόρα τόνισε πως η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών ενώ ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε συνέχισε να ζητά το γκολ της νίκης το οποίο ήρθε τελικά εις διπλούν (1-3)
Αρσένος: Αυτό που δικαιούμασταν

Οι Μελανόλευκοι επικράτησαν 3-1 του Ηρακλή στην Εύβοια, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στην Γ` Εθνική. και πλέον κοιτούν το εντός έδρας ντέρμπι με τον Αλμυρό.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, οι δύο προπονητές σχολίασαν την αναμέτρηση, με τον Θανάση Μεθενίτη από πλευράς γηπεδούχων να παραδέχεται πως η ομάδα του ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

Το σχόλιο του Στέλιου Αρσένου:

Ήταν μια πρεμιέρα και είχα πει από την αρχή ότι η δική μου ομάδα ήταν πανέτοιμη και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο, από το πρώτο λεπτό. Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, δημιουργήσαμε πρόβλημα στον αντίπαλο, δημιουργήσαμε φάσεις.

Τουλάχιστον μέχρι το 30` ήμασταν κυρίαρχοι. Το χάσαμε για ένα χρονικό διάστημα, ένα πεντάλεπτο. Αλλά πάρα πολύ γρήγορα καταφέραμε να "χτίσουμε" έδαφος και να να προγηθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε θα μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έγινε. Δυστυχώς, σε μία φάση του αντιπάλου, σε μία σέντρα δεθχήκαμε ένα γκολ από μία σέντρα, μία αδράνεια της άμυνας. Από εκεί και πέρα, δeν το αφήσαμε, το παλέψαμε μέχρι τέλους. Θέλαμε αυτό που δικαιούμασταν από την αρχή του παιχνιδιού, τους τρεις βαθμούς και πραγματικά το διεκδικήσαμε.