ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο μέλος στην ΕΝΑ ο Αποστόλης Παπατόλιας

Νέο μέλος στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) είναι ο Αποστόλης Παπατόλιας, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ρήγα Φεραίου με την παράταξη "Όλοι μαζί, μπροστά"
Νέο μέλος στην ΕΝΑ ο Αποστόλης Παπατόλιας

Η Διοίκηση της Ένωσης καλωσορίζοντας το νέο μέλος της αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωση:

"Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και έξι χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται η ΕΝΑ από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος της τον Αποστόλη Παπατόλια, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τον καλωσορίζουμε στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά".

Τι αναφέρεται για την ΕΝΑ:

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ), αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους απ’ όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, για τόνωση της τοπικής οικονομίας, με στρατηγική και όραμα, ιδρύθηκε το 2015 από νέους αυτοδιοικητικούς και αιρετά μέλη περιφερειακών και δημοτικών συμβουλίων απ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας, από το Καστελόριζο ως τη Θράκη και από τα Διαπόντια Νησιά στην Κέρκυρα ως την Κρήτη και τη Μάνη. Σχεδόν όλες και όλοι οι νέοι άνθρωποι που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση στις τοπικές τους κοινωνίες είναι μέλη μας. Ο ρόλος της ΕΝΑ είναι αναπτυξιακός και ταυτόχρονα παρεμβατικός σε κάθε τοπική κοινωνία της Ελλάδας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε γυρίσει όλη τη χώρα, με πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα. Σκοπός της ΕΝΑ είναι να παρεμβαίνει σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τόσο τη χώρα μας όσο και τις κατά τόπους περιοχές, να προτείνει λύσεις, να προβάλλει και να αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε τοπικής κοινωνίας, προκειμένου η κάθε πόλη να μπορεί, μέσα από την εξωστρέφεια, να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών της.