ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσιάζεται η 3D αναπαράσταση του δικτύου της Υπέρειας Κρήνης

Οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου θα παρουσιάσουν αύριο (11 π.μ.) στο σχολείο το σχέδιο δράσης που υλοποίησαν - Όποιος επιθυμεί μπορεί να αιτηθεί να παρακολουθήσει την ημερίδα διαδικτυακά
Παρουσιάζεται η 3D αναπαράσταση του δικτύου της Υπέρειας Κρήνης

Από το Επαγγελματικό Λύκειο Βελεστίνου ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Στην ημερίδα θα γίνει η παρουσίαση του σχεδίου δράσης που υλοποιήθηκε 2019-20 με τίτλο: "Μια 3D αναπαράσταση της ανατροφοδότησης του δικτύου της Υπέρειας Κρήνης με αξιοποίηση των φυσικών πόρων και στόχο την επαναφορά της παραγωγικής όασης στην περιοχή του Βελεστίνου με παραγωγή λαχανοκόμικων και αρωματικών φυτών»".

Να υπενθυμίσουμε ότι για δεύτερη σχολική χρονιά εγκρίθηκε για το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου σχέδιο δράσης που υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης "Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης" του έργου "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ", μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωση.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν, την ημερίδα θα παρακολουθήσει, δια ζώσης, μικρός αριθμός μαθητών του σχολείου τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι για την παρακολούθηση της, παρακαλούνται- για λόγους αποφυγής μετάδοσης του ϊού SARS CoV 2 – να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα που θα βρούνε στην διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAhPqN_jAXTqUXXojcqEJQDLT1CT5vYT8Lyp8VFtM9W7n0TA/viewform?usp=sf_link

ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα σύγχρονης παρακολούθησης της ημερίδας μέσω διαδικτύου. Μετά της συμπλήρωση της φόρμας θα λάβουν στο mail τους τον σύνδεσμο που θα τους επιτρέψει την σύγχρονη εξ αποστάσεως συμμετοχή στην ημερίδα. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους έως την Παρασκευή 10:00 π.μ.

Ο Διευθυντής

Bάιος Λιαπόπουλος

ΠΕ82, MSc