ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είχε... Καρεγιάννη

Με τέσσερα τέρματα (!) του 21ενός ετών επιθετικού, Αποστόλη Καραγιάννη, στο πρώτο ημίχρονο ο Ρήγας Φεραίος πέρασε (0-4) από την Αγία Παρασκευή και παραμένει αήττητος δίχως ακόμα να δεχθεί γκολ ύστερα από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα
Είχε... Καρεγιάννη

Ο πρώην φορ-εξτρέμ της Αγίας Παρασκευής που ήρθε τον περασμένο χειμώνα στο Βελεστίνο, σημείωσε τέσσερα γκολ σε 33 λεπτά στο πρώτο μέρος μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην προηγούμενη πρώην ομάδα του. Μάλιστα, έδειξε και τον δέοντα σεβασμό αφού δεν θέλησε να πανηγυρίσει κανένα από τα τέρματά του.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και μόλις στο 2ο λεπτό βρήκανε μία πολύ καλή στιγμή με τον Βούκοτο να βγαίνει απέναντι από τον Σταμέλο αλλά να μη σουτάρει όπως θα ήθελε με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ύστερα, ξεκίνησε η υπεροχή των Κυανόλευκων και κυρίως... το σόου του Καραγιάννη. Γκολ αρχικά στο 12ο λεπτό με κεφαλιά, όντας αφύλακτος στην καρδιά της περιοχής, ύστερα από σέντρα του Γάρου. Δεύτερο τέρμα στο 25ο λεπτό όταν υποδέχθηκε τη λόμπα του Αραμπατζή, στόπαρε τη μπάλα, την κατέβασε, ξέφυγε και από τον αντίπαλο για να σουτάρει για το 0-2. Χατ-τρικ στο 39` έπειτα από νέα ασίστ, με κάθετη μπάλια αυτή τη φορά από τον Γάρο και τελείωμα με το "μύτο". Καρέ τερμάτων στο 45` με ωραία ενέργεια συγκλίνοντας προς τον άξονα και σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με τη μπάλα να αναπηδά και να ξεγελά και τον Καγιάννη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Φώτης Βαϊόπουλος ήρθε να δει τον Ρήγα και τον ανιψιό του Κώστα που αγωνίζεται στο σύλλογο

Στην προηγούμενη φάση είχε αποβληθεί ο Φιλοσόγλου για τον Ρήγα με δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα από τον Αθηναίο.

Στο δεύτερο μέρος, η Αγία Παρασκευή προσπάθησε για το γκολ της τιμής, ο Ρήγας παρότι με παίκτη λιγότερο είχε με τη σειρά του τις δικές του ευκαιρίες, με το σκορ του αγώνα ωστόσο να μην αλλάζει.

Πλέον, ακολουθούν δύο δοκιμασίες απέναντι στον Πρωτεσίλαο για το σύνολο του Κώστα Σταματίου που έφτασε τους 13 βαθμούς, περνώντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Την Τετάρτη εντός για το Κύπελλο και την επόμενη αγωνιστική στον Πτελεό για το πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

Αγία Παρασκευή: Καγιάννης, Βαρελόπουλος, Βαΐτσης, Λουμπάρδος, Πατσής (68` Καλλιας), Πιστάβας (46` Γκέκος), Σταματίου, Μαρμαρινός, Βούκουτος, Κούκιος (89` Αντωνίου), Βασιλείου (46` Μαστακούλης).

Ρήγας Φεραίος: Σταμέλος, Κακάνης, Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Ακριβούσης (60` Χότζα), Φιλοσόγλου, Μούσιας, Αραμπατζής (46` Μπόλκας), Καρακίτσιος (71` Βαϊόπουλός), Καραγιάννης (77 ` Κωνσταντέλος), Γάρος (60` Γουτούλης). 

Τα σημερινά αποτελέσματα στην Α` ΕΠΣΘ

ΑΕ 2002 - Σαρακηνός 3-3

Αστέρας Ριζομύλου - ΦΘ Αγχίαλος 0-1

Ακρόπολη Σέσκλου - Πρωτεσίλαος 3-2

Αγία Παρασκευή - Ρήγας Φεραίος 0-4