ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτεσίλαος - Ρήγας 1-0

Με κεφαλιά του Θοδωρή Κόρκου στο 85ο λεπτό ο Ρήγας Φεραίος γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα (1-0) στο πρωτάθλημα από τον Πρωτεσίλαο στον Πτελεό, με τις ομάδες της ΕΠΣΘ να αναμένουν πλέον την ΚΥΑ που αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό
Πρωτεσίλαος - Ρήγας 1-0

Οι Κυανόλευκοι, που μέτρησαν απουσίες βασικών παικτών όπως οι Αραμπατζής, Κακάνης και Γκάμπας, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα αλλά γνώρισαν την δεύτερη "ψυχρολουσία" μέσα σε μία εβδομάδα για από τον Πρωτεσίλαο, μετά τον μεσοβδόμαδο -εν μεσω πολλών διαμαρτυριών- αποκλεισμό στο θεσμό του κυπέλλου.

Το παιχνίδι διεξήχθη για την 6η αγωνιστική στην Α` ΕΠΣΘ και το γκολ του Κόρκου ήταν το πρώτο που δέχεται ο Σταμέλος και ο Ρήγας στο πρωτάθλημα. 

Οι Βελεστινιώτες ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο μέρος με τον Γουτούλη να σεντράρει στο 20ο λεπτό, τον Κωνσταντέλο να πιάνει την κεφαλιά αλλά τον Βουραζέρη να μαζεύει τη μπάλα χωρίς δυσκολία.

Αντιθέτως, στο 23ο λεπτό ο γκολκίπερ των γηπεδούχων χρειάστηκε να εκτιναχθεί στο παραθυράκι του για να απομακρύνει σε κόρνερ το πολύ ωραίο απευθείας χτύπημα φάουλ του Γουτούλη. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ένα μακρινό σουτ του Ακριβούση έφυγε άουτ, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης και ύστερα από ωραίο "1-2" των Καραγιάννη και Σουγκάρη, ο Γάρος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με τη μπάλα όμως να φεύγει άουτ.

Η δύναμη και οι αντοχές των παικτών ήταν τα κύρια στοχεία της αναμέτρησης στην φτωχή από φάσεις επανάληψη.

Η κοντινή προβολή του Νίκου Βουραζέρη στο 71ο λεπτό βρήκε σε ετοιμότητα τον Σταμέλο για να έρθει ένα δυνατό πλάγιο αουτ του Σούδη στο 85`. Η μπάλα έφτασε στο βάθος της περιοχής και ο αμαρκάριστος Θοδωρής Κόρκος έστειλε με κεφαλιά από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει μία σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Πρωτεσίλαος (Στέκας): Β. Βουραζέρης, Σιαμανίκος, Λεΐμονής, Ν. Βουραζέρης, Χασιώτης, Σούδης, Δρόσος, Λάμπρου (65` Κόρκος), Παπαδόπουλος (87` Λάμπος), Βαλωτής, Μιαρίτης (65΄Θ. Κόρκος).

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Σταμέλος, Χότζα, Ακριβούσης, Ράπτης, Χρ. Σταματίου, Σουγκάρης, Γουτούλης (46` Φούκης), Γάρος (75΄Βαϊόπουλος), Κωνσταντέλος [36` Φιλοσόγλου (75` Μπόλκας], Καραγιάννης (78`Καρακίτσιος), Πάσχος.