ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Από τις πιο δύσκολες αποφάσεις - Αισθάνομαι πλουσιότερος ως άνθρωπος"

"Για όλα όσα περάσαμε μαζί στον 1,5 χρόνο που είμαι στον Ρήγα, αισθάνομαι πλουσιότερος ως άνθρωπος και με φίλους να με περιμένουν εδώ", τονίζει ο Κώστας Σταματίου μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο
"Από τις πιο δύσκολες αποφάσεις - Αισθάνομαι πλουσιότερος ως άνθρωπος"

Σε χωριστά μοναπάτια βαδίζουν πλέον ύστερα από 1,5 χρόνο συνεργασίας Ρήγας Φεραίος και Κώστας Σταματίου.

Ο πολύπειρος Αλμυριώτης τεχνικός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, ευχαριστώντας όσους συνεργάστηκε κατά το διάστημα της παραμονής του στον ιστορικό σύλλογο του Βελεστίνου και τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η απόφαση είναι προσωπική και από τις πιο δύσκολες που έχω πάρει ως προπονητής.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους δύο προέδρους, Γιάννη Μπαλαμώτη και Κώστα Γιάτσιο, τον αντιπρόεδο Γιάννη Σιουμουρέκη, τους άμεσους συνεργάτες μου, γενικούς αρχηγούς, Χρήστο Τρίγκα και Αχιλλέα Καρασμάνογλου καθώς και τα μέλη της διοίκησης, Αντώνη Ντόβα, Βαγγέλη Περδίκη, Βαγγέλη Γκόμα, Κώστα Ντόβα και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, δεν θα λησμονήσω τον ακούραστο φροντιστή μας, Ζήση Μπανταβάνο.

Για όλα όσα περάσαμε μαζί στον 1,5 χρόνο που είμαι στον Ρήγα, αισθάνομαι πλουσιότερος ως άνθρωπος και με φίλους να με περιμένουν εδώ.

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μου εύχομαι υγεία. Τονίζω ότι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που φοράνε αυτή τη φανέλα κι ελπίζω στο μέλλον να αναδείξουν τη δουλειά που κάναμε μαζί στο γήπεδο.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, Δημήτρη Νασίκα για την αμέριστη συμπαραστάση στο σύλλογο και φυσικά τους φιλάθλους του Ρήγα για τη στήριξη και το χειροκρότημά τους σε αυτή τη νεανική ομάδα.

Εννοείται, τέλος πως σημαντικός, όπως σε κάθε ομάδα, αναδείχθηκε ο ρόλος των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης που ακολουθούν και προβάλλουν τον σύλλογο.