ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεάν μοριακά τεστ στους δημότες αύριο από τον ΕΟΔΥ

Κατόπιν ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ η Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ Μαγνησίας θα διενεργήσει δωρεάν μοριακά τεστ, αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και κατά τις ώρες 9.30 π.μ. – 12.30 μ.μ. στο Βελεστίνο, στην Πλατεία Ρολογιού (έναντι Κοινωνικών Δομών Δήμου), μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Ρήγα Φεραίου εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού
Δωρεάν μοριακά τεστ στους δημότες αύριο από τον ΕΟΔΥ

Κατά την διάρκεια των τεστ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι δημότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Ως Δήμος θεωρώντας απαραίτητο να εντοπίσουμε τους ασυμπτωματικούς δημότες μας έγκαιρα, προλαμβάνοντας την μετάδοση στις ευπαθείς ομάδες:

Καλούμε τους δημότες να συμμετέχουν στον έλεγχο των μοριακών test χωρίς φοβίες, η εξέταση είναι απλή και το αποτέλεσμα άμεσο.

Χωρίς αναστολές και ντροπή ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις, ας συμμετέχουμε όλοι θετικά αναλαμβάνοντας την ατομική ευθύνη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι στην πρόληψη και στη σωστή ενημέρωση, μαζί με την διατήρηση των μέτρων αντιλαμβανόμενοι ότι ο ιός βρίσκεται παντού.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου: 2425023794.

Κατόπιν ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ, στην αυριανή διενέργεια των τεστ, Πέμπτη 12/11/2020, θα ελέγχονται μόνο άτομα που δεν αποτελούν στενές επαφές κρουσμάτων και δεν είναι εμπύρετα.

Όπως σημειώνεται, οι παραπάνω δειγματολογικοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ, γίνονται στοχευμένα σε χώρους συνεύρεσης εργαζομένων καθ` όλη τη διάρκεια του lockdown, προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία της πανδημίας χρήσιμα για την αντιμετώπιση της και δεν έχουν σχέση με κοντινές επαφές κρουσμάτων.