ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μεγάλη επιστροφή!

Ένα σημαντικό κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Ρήγα επιστρέφει στον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε με στόχο να τον οδηγήσει και πάλι εκεί που ανήκει
Η μεγάλη επιστροφή!
Φωτογραφία: Αθλητικό Βαγόνι

Ο Λάκης Μπακάλης ξανά στον Ρήγα Φεραίο. Ως ποδοσφαιριστής - τερματοφύλακας βίωσε μεγάλες στιγμές πριν μεταγραφεί στη Νίκη Βόλου, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Β` Εθνική.

Ως προπονητής, συνέδεσε το όνομά του με τίτλους, επιτυχίες σε διαφορετικές περιόδους στην Δ` Εθνική και φυσικά η νεότερη σύγχρονη "χρυσή" σελίδα στην ιστορία των Κυανόλευκων στην Γ` Εθνική.

Θυμίζουμε πως συνολικά κοντά στα 20 χρόνια υπηρέτησε το ιστορικό έμβλημα και από τα δύο πόστα.

Πλέον, ο Βελεστινιώτης πολυνίκης κόουτς "Μουρίνιο" της Μαγνησίας επιστρέφει για ακόμα μία φορά στον τόπο όπου δοξάστηκε ως παίκτης και τεχνικός, διαδεχόμενος τον Κώστα Σταματίου.

Οι επαφές των τελευταίων ημερών ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και τον έμπειρο προπονητή καρποφόρησαν και παρότι δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε ακριβώς και υπό ποιες προϋποθέσεις θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΘ, όταν συμβεί αυτό ο Ρήγας θα έχει ως προπονητή έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά το "DNA" του, δίνοντας μια αισιόδοξη νότα όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου και την πολυπόθητη επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος της τελευταίας του θητείας, το 2017, ο Μπακάλης κάθισε κατά σειρά στον πάγκο του Αλμυρού, του Ολυμπιακού Βόλου και του Θησέα Αγριάς.

"Το καλύτερο όνειρό μου να κλείσω την καριέρα μου στον Ρήγα", δήλωνε σε συνέντευξη στο Αθλητικό Βαγόνι κατά τη διάρκεια του πρώτου Lockdown. Δεν γνωρίζουμε αν είναι τυχαίο αλλά εν εξελίξει του Lockdown 2 το όνειρό του φαίνεται πως εκπληρώνεται...