ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες και κάλεσμα εθελοντισμού από τις κοινωνικές δομές του Δήμου

Με ανακοίνωση, απευθύνονται δημόσιες ευχαριστίες προς τους ανθρώπους που σπεύδουν να βοηθήσουν τις κοινωνικές δομές, με παράλληλο κάλεσμα για νέους εθελοντές
Ευχαριστίες και κάλεσμα εθελοντισμού από τις κοινωνικές δομές του Δήμου

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τηλεφωνούν για να συνδράμουν στο έργο των κοινωνικών δομών εθελοντικά.

Η εθελοντική σας διάθεση μας δίνει κουράγιο και δύναμη για την συνέχιση του έργου μας, ακούγοντας ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια. Η Πανδημία δεν κάνει διακρίσεις και η αγωνία μας μεγαλώνει μήπως το προσωπικό μειωθεί λόγω ασθένειας και δεν μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

Σήμερα οι κοινωνίες έχουν ανάγκη τη συμμετοχή όλων μας. Όλοι οι άνθρωποι είναι χρήσιμοι και μπορούν να προσφέρουν όταν το θέλουν πραγματικά. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι ένας εθελοντής μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας, οικονομικής κατάστασης, τότε μπορούμε εύκολα να ισχυριστούμε ότι σχεδόν όλοι οι πολίτες μπορούν να είναι υποψήφιοι εθελοντές.

Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής. Αποτελεί πλέον αυτονόητη πραγματικότητα στις εξελιγμένες κοινωνίες του κόσμου. Είναι η αυθόρμητη, ενσυνείδητη και ανιδιοτελής προσφορά ανθρώπινης ενέργειας και η ηθελημένη παροχή υπηρεσιών για κοινωφελή σκοπό.

Όσοι θέλουν να συνδράμουν εθελοντικά στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ευάλωτων συμπολιτών μας μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2425023794 γραφείο κοινωνικών δομών.