ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διανεμήθηκαν 100 τάμπλετ στις σχολικές μονάδες του Δήμου

Η δεύτερη φάση διάθεσης tablets στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου ολοκληρώθηκε από τη Σχολική Επιτροπή Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ιωάννη Παπαϊωάνννου
Διανεμήθηκαν 100 τάμπλετ στις σχολικές μονάδες του Δήμου
O διευθυντής του δημοτικού σχολείου Στεφανοβικείου, Απόστολος Νασίκαw με τον πρόεδρο της Α΄θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ρήγα Φεραίου, Ιωάννη Παπαϊωάννου

Αυτό αποτελεί συνέχεια της διάθεσης των πρώτων tablets που διατέθηκαν από την Σχολική Επιτροπή Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Πρόεδρο του Δ.Σ, κ. Γεώργιο Παπαδάμ. 

Η διάθεση του εξοπλισμού έγινε κατόπιν συνεννόησης με τους διευθυντές των σχολείων, ώστε να λειτουργήσει ομαλά η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, χωρίς να αποκοπεί κανείς από τους μαθητές.

Ο κ. Παπαϊωάννου, δήλωσε: "Διαθέσαμε tablets σε όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να μη μείνει κανένας μαθητής χωρίς πρόσβαση στην ηλεκτρονική εκπαίδευση που επιτάσσουν οι δύσκολες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζουμε. Με αυτό τον τρόπο ο δήμος δείχνει και τον κοινωνικό του χαρακτήρα, το ενδιαφέρον του και την ανησυχία του για τη νέα γενιά.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στέκεται έμπρακτα δίπλα στους γονείς και τους μαθητές, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς σχετικά με το νέο τρόπο εκπαίδευσης και κάθε παιδί του δήμου μας να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το σχολικό του πρόγραμμα". 

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος Νασίκας, αναφέρθηκε σχετικά: "Ανταποκρινόμενοι στις δυσκολίες των καιρών και στις συνθήκες που έχει προκαλέσει ο covid-19 παγκοσμίως, παραδώσαμε στις σχολικές μονάδες εκπαίδευσης του δήμου μας, 100 tablets τελευταίας τεχνολογίας για να κρατήσουμε ανεπηρέαστη τη συνέχιση της εκπαίδευσης, της μελέτης και της κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από τη σχολική κοινότητα. Είμαστε από τους δήμους που είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και δώσαμε βάση εκτός από την υγεία και στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων".

Δελτίο Τύπου Δήμου Ρήγα Φεραίου