ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλούμε την δημοτική αρχή να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων

Ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζοντος αντιπολίτευσης Δήμου Ρήγα Φεραίου, Χαράλαμπου Πάσχου, με πρόταση για μείωση τουλάχιστον 30% των δημοτικών τελών
Καλούμε την δημοτική αρχή να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων

Σήμερα στην δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής μας μεταφέρθηκε η πρόταση της δημοτικής αρχής για μηδενική μείωση των δημοτικών τελών για το έτος 2021.

Πάγια θέση μας, τα τελευταία έξι έτη, λόγω των μνημονίων, ήταν η μείωση των δημοτικών τελών κατά 20%,πλην τών ειδικών κατηγοριών όπου προτείνουμε 50%.

Η σημερινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι συμπολίτες μας αλλά και η πατρίδα μας γενικότερα λόγω και της πανδημίας, απαιτεί από όλους μας υπευθυνότητα και την ανάλογη γεναιοτητα!

Προτείναμε στην δημοτική αρχή μείωση των δημοτικών τελών τουλάχιστον 30%, πλην το τέλος διαφημίσεων, ώστε να δώσουμε μία οικονομική ανάσα, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στους πληττόμενους συνδημότες μας.

Καλούμε την δημοτική αρχή, να αρθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει δεκτή την πρότασή μας στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο, κάτι που δεν έπραξε σήμερα στην οικονομική επιτροπή. Είναι το ελάχιστο μα και το ουσιαστικότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνδημότες μας πέρα από μανταρίνια και πορτοκάλια.