ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο

Μέσω της πλατφόρμας Zoom πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου
Με τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Δ.Σ., Γιώργος Παπαδάμ: "Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με απόλυτη επιτυχία από τη συμμετοχή των μελών του σώματος. Η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε έγκριση του τεχνικού προγράμματος 2021, αναμορφώσεις προϋπολογισμού, κατανομή χρημάτων στις σχολικές επιτροπές, διατήρηση δημοτικών τελών κ.λπ.

Εφαρμόσαμε μέχρι τώρα και τους τρεις τρόπους συνεδρίασης που προβλέπονται σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπ. Εσωτερικών, δηλαδή διά ζώσης κεκλεισμένων των θυρών, διά περιφοράς και τώρα τηλεδιάσκεψη. Όλες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Σαν πρόεδρος του Δ.Σ. θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν με τη συμμετοχή τους στην διεξαγωγή της συνεδρίασης. Εύχομαι γρήγορα να ξεπεραστεί το πρόβλημα της πανδημίας και να επανέλθουμε όλοι υγιείς στις δια ζώσης συνεδριάσεις. Θα ακολουθήσει η συζήτηση για τον προϋπολογισμό 2021.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία".