ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα

Η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στον "Ευαγγελισμό"
Ο πρώτος εμβολιασμός στην Ελλάδα

Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα με την Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" να είναι ο πρώτος άνθρωπος που έκανε το εμβόλιο εναντίον της Covid-19. Η κα Καμπισιούλη με χαμόγελο και υψωμένο τον αντίχειρα -ότι όλα είναι καλά- έκανε το πρώτο εμβόλιο στη χώρα μας, σε μια συμβολική κίνηση καθώς σ’ αυτή τη φάση προτεραιότητα δίδεται στο υγειονομικό προσωπικό και τους ηλικιωμένους.

Όταν η συνάδελφός της τής έκανε το εμβόλιο, σχημάτισε με το χέρι της το σήμα της νίκης και ότι όλα είναι εντάξει. Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για το πώς αισθάνεται που είναι η πρώτη που έκανε το εμβόλιο είπε χαρακτηριστικά: "Νομίζω ότι πολλοί με ζηλεύουν σήμερα".

Η νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε πρώτη μίλησε στην ΕΡΤ για το πώς ένιωσε. Η κ. Καμπισιούλη δήλωσε ότι μέσα από την επιλογή της τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος αλλά και η προσφορά και το έργο όλους αυτούς τους μήνες. Από σήμερα ανοίγει μια καινούργια σελίδα, έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, ωστόσο χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα προστασίας ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας, σημείωσε η νοσηλεύτρια.

Δείτε το βίντεο στην ΕΡΤ ΕΔΩ.

Πιο διαβασμένα