ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζ. Μακρή: Σημαντική προσφορά της ΕΥΡΗΚΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η ενημέρωση της βουλευτή της ΝΔ για την προσφορά της εταιρείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου
Ζ. Μακρή: Σημαντική προσφορά της ΕΥΡΗΚΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Συγκινητική ήταν η άμεση ανταπόκριση της βιομηχανίας ΕΥΡΗΚΑ, που εδρεύει και δραστηριοποιείται στον νομό Μαγνησίας. Όταν η Ζέττα Μακρή της μετέφερε τις ανάγκες, που καλείται να καλύψει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ρήγα Φεραίου, ο εκπρόσωπος της εταιρίας της παρέδωσε μεγάλη ποσότητα υλικών, που η βιομηχανία παράγει και εμπορεύεται. Η ποσότητα ήταν τόσο μεγάλη, που χρειάσθηκε φορτηγό για την μεταφορά της και εκτιμάται ότι θα καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών, για τις οποίες μεριμνά ο δήμος Ρήγα Φεραίου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην παράδοση ήταν παρόντες, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Βελεστίνου Γιώργος Παπατόλιας, ο αντιπρόεδρος της δημοτικής ενότητας Βελεστίνου, Χρήστος Κολοκοτρώνης, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ρ. Φεραίου Γιάννης Μαυροκέφαλος, ο γραμματέας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ελλάδας Κωνσταντίνος Τσιαγκλιώτης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΔΗΜΤΟ Ρ. Φεραίου Αλέξανδρος Αποστολίνας.

Οι παριστάμενοι ευχαρίστησαν, θερμά, την βουλευτή για την μεσολάβησή της στην βιομηχανία και της ζήτησαν να μεταφέρει στην διοίκηση της την ευγνωμοσύνη τους για την γενναιόδωρη προσφορά.