ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αρνητικά και τα 60 rapid test στο Ριζόμυλο

Σήμερα το πρωί και υπό συνεχή βροχόπτωση, πραγματοποιήθηκαν στο Ριζόμυλο rapid tests για covid-19, από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και σε συνεργασία με τους επιμελητές ιατρούς των περιφερειακών ιατρείων, κ. Κάτια Κουραβέλα και κ. Κατερίνα Παπατόλιου - Όλα βγήκαν αρνητικά
Αρνητικά και τα 60 rapid test στο Ριζόμυλο
Όπως έγινε γνωστό, προσήλθαν 60 δημότες και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.
 
Στην σχετική ενημέρωση αναφέρεται:
 
Το μήνυμά μας είναι: Δεν εφησυχάζουμε κρατάμε αποστάσεις και τηρούμε τους κανόνες ώστε να καταφέρουμε να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία.
 
Όσοι έχουν συμπτώματα ή έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα τηρούν την καραντίνα προφυλάσσοντας τους γύρω και τον εαυτό τους.
 
Τα tests συνεχίζονται αύριο, Τρίτη 5 Ιανουαρίου στο Στεφανοβίκειο στην πλατεία από 9.30 π.μ. μέχρι 12.30 μ., με τους γενικούς ιατρούς, κ. Κατερίνα Παπατόλιου και κ. Βασιλική Κουτσογιάννη.
 
Την επόμενη Τρίτη 12 Iανουαρίου θα πραγματοποιηθούν tests στα Κανάλια στον προαύλειο χώρο του Περιφερειακού ιατρείου με τους γενικούς ιατρούς, κ. Βασιλική Κουτσογιάννη Βασιλική και κ. Κατερίνα Παπατόλιου.
 
Παρακαλούνται οι δημότες κατά την προσέλευση για τη λήψη του test πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ).